Јазик:македонски

СИТЕ ПРОМОЦИИ НА ЕДНО МЕСТО

Log in

[ Log On ]

Преглед

 
 
 
 

Цена без попуст:

7.200,00 ден

Попуст:

50%

Заштедувате:

3.600,00 ден

 
 
 
 
Deal is closed since :
-4223d -3h -55m -10s
 
 
 
 

Услови

Можност за испорака до дома.

Валдиноста на ваучерот е по завршување на понудата.

Количините се ограничени
 
 
 
 
logo

Опис

Со овој ваучер добивате:

Парфем Armani Code lady 100 ml.


Armani Code за жени е со многу атрактивен и пријатен мирис. Тој мирис не е сличен на ниедн друг, иако донекаде потсеќа на Cinema на YSL, Absolu на Rochas. Овие парфеми спаѓаат во категоријата "ванила капка". Во Armani Code for Women се чувствуваат ноти на портокал, боја на портокал, јасмин, а ванилата е послатка од мед. Несомнено овој мирис е сладок, но не премногу.

Заводливо привлечен, свеж и секси.

Основни ноти: црвена портокал, ѓумбир, круша, јасмин, цвет од портокал, сандалово дрво, ванила.


Информации за компанијата

<p style="color: rgb(109, 109, 109); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: 16px; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-size-adjust: auto; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); "><span style="font-size: 10pt; color: rgb(0, 0, 0); ">Животниот</span><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 10pt; "><span class="Apple-converted-space">&nbsp;</span>стандард станува сé позначаен за многумина во нашето општество.</span></p><p style="color: rgb(109, 109, 109); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: 16px; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-size-adjust: auto; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); "><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 10pt; ">Слободата да му се дадат нови импулси на сопствениот живот, сами да си ги одредувате приходите и да уживате во животот, кој не го посакува тоа?</span></p><p style="color: rgb(109, 109, 109); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: 16px; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-size-adjust: auto; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); "><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-size: 10pt; ">Идејата БАЛКАНИЈА ЕМПРО претставува еден сензационален сервис на ,,win-win’’ принцип. <br></span></p>

Бутелска број 60А Скопје Македонија

071722587
balkanija@gmx.com
http://balkanijempro.com
 
 
 
 

За Промоции

Наши пријатели

Следи не

© 2010 - 2012 Promocii.mk, Сите права задржани.

Design by: Aleksandar Aleksov